Nu vă faceţi planuri pentru ziua de sâmbătă, 19 noiembrie, atunci când va avea loc Târgul de carte Gaudeamus! Pe lângă surprizele obişnuite, pe care niciun iubitor de literatură nu vrea să le rateze, ediţia din acest an ne oferă o lansare pe care am aşteptat-o cu sufletul la gură: Oana Arion ne invită să luăm parte la noile aventuri ale Victoriei Grey şi ale prietenilor ei supranaturali, în a treia carte din seria „Nemuritor”, „Dincolo de timp”!

DivaHair este parteneră la acest eveniment care îşi va găsi loc în sufletul tuturor fanilor beletristicii. Mai jos, îţi oferim în exclusivitate recenzia mult-aşteptatului „Dincolo de timp”. Nu te mai ţinem în suspans: ne-a plăcut la nebunie!

„Dincolo de timp”, unde iubirea nu cunoaşte limite

Victoria Grey este genul de fată pe care, dacă nu ai iubi-o, ai detesta-o pentru viaţa ei fabuloasă. Protagonista seriei „Nemuritor” era o fată frumoasă, cu o existenţă normală, până ce ajunge posesoarea unei monede de argint, dintr-o comoară vikingă cu proprietăţi magice. Devenită iubita unui superb vampir, pe nume Arrio Raul, şi cea mai bună prietenă a unui berserker (fiinţă supranaturală, nemuritoare, care se poate transforma în diverse animale, la alegere) cât se poate de hot, pe nume Ian, Victoria trece prin pericole înfiorătoare, aventuri care îţi fac inima să tresalte, şi trăieşte o poveste de dragoste desprinsă din basme. La finalul celei de-a doua cărţi a seriei, „Te voi găsi” (găseşti recenzia aici), ea îşi salvează din nou iubitul, pe Arrio, şi află că argintul i-a dăruit o nouă putere, aceea de a învia supranaturalii.

 

Citeste articolul integral aici