• O lume fantasy este creată cu multă migală și imaginație, însă o lume fantasy perfectă este creată, de nimeni alta, decât de Oana Arion, autoarea româncă ce a ajuns, prin intermediul seriei Nemuritor, la sufletul tuturor cititorilor. Vedeți diferența, nu? Prin entuziasmul ei și prin umorul de care dispune și-a clădit o strânsă legătură cu toți aceia care au pătruns în lumea nemuritoare a creaturilor de mult uitate, dar care prind viață într-o serie cu totul și cu totul inedită, ce merită din plin toate laudele și aprecierile.
  • Datorită Oanei am intrat în contact cu o serie de personaje complexe și bine conturate, care au un scop bine stabilit, iar datorită acestor aspecte, lecturând cartea, realizezi că totul este unic și diferit, construit prin intermediul originalității și printr-o imaginație caracteristică autorilor de serii fantasy.
  • La început, nu știam la ce să mă aștept și, astfel, prin lecturarea primelor pagini, am realizat că nimic nu este neobișnuit. Personajele erau perfect normale, asemănătoare personalităților din viața reală. Astfel, în prim-plan, o avem pe Victoria Grey, o femeie a cărei viață abia începuse, majoritatea timpului petrecut de ea fiind în cadrul cafenelei Coquette, locul în care Victoria se simțea acasă.

Cititi articolul integral aici