pachet-de-autor-o-g-arion-seria-nemuritor-3-volume-4288-2

Pachet de autor O.G. Arion – Seria Nemuritor – este disponibil cu TRANSPORT GRATUIT.

Pachet de autor O.G. Arion contine cele 3 volume ale Seriei Nemuritor:

Ultimul viking

Te voi gasi

Dincolo de timp

Comanda aici.

111_1

In lucru: „Dincolo de timp”- volumul al treilea al seriei.

blank-ddt-1-cu-text-bw

Teaser:

„L-am găsit pe Arrio discutând cu un cuplu în partea cealaltă a sălii. Părea încruntat şi serios. Mă prinse repede de mână şi mă prezentă celor doi. El se numea Erden Oyuun. Era înalt, cu ochii şi părul de un negru adânc, cu trăsături asiatice, pe care îmi era însă greu să le asociez unei anumite regiuni. Bănuiam că era originar din Mongolia, judecând după pomeţii proeminenţi şi după tăietura oblica a ochilor, dar nu eram sigură. Pielea îi era măslinie, cu o nuanţă uşoară de de auriu, iar trupul înalt îi era bine clădit. Nu putea avea mai mult de treizeci de ani.

Însoţitoarea sa era mult mai în vârstă, avea părul de un roşu ţipător, de morcov turbat, cum ar fi spus sora mea Dodo, coafat în stilul anilor optzeci – exces de fixativ şi tapaj extrem – iar hainele îi erau la fel de ţipătoare. Purta o rochie cu paiete verzi, care se mula pe trupul voluminos, bijuterii mari din aur şi am observat că avea inele cu pietre colorate pe toate degetele. Părea mătuşa excentrică şi neînţeleasă, pe care toţi o evită, dar nimeni nu îndrăzneşte să o excludă de la vreo petrecere. Se numea Wulina.

În momentul în care am dat mâna cu el am simţit deja familiara răceală a pielii specifică vampirilor. Dap, de ce nu? Şi noaptea abia începuse.

-Eşti delicioasă, spuse femeia cu părul morcoviu.

-Va mulţumesc, am spus eu afişând zâmbetul cu gropiţe în obraji.

Femeia mă lovi uşor pe obraz cu o unghie super lungă, vopsită într-un roşu năucitor, cu un gest care se dorea afectuos. Habar nu aveam cum trebuia să reacţionez, aşa că am rămas cuminte lângă Arrio, zâmbind tâmp.

-Tocmai îi spuneam dragului de Arrio cât de norocos este să aibă propria-i rezervă, zise ea bătând din gene şi arătând de-a dreptul grotesc în lumina puternică a uriaşelor candelabre.

„Huh? Rezervă?…”

Eram cât pe-aci să exprim întrebarea cu voce tare, când degetele vampirului meu mă strânseră cu putere şi am înţeles că trebuia să îmi ţin gura.

-Trebuie să ne retragem, spuse el cu o voce veselă, în totală contradicţie cu expresia sumbră de pe chipul său.

-Sigur, sigur, ora mesei, probabil, zise femeia şi ne făcu semn cu ochiul.

Erden Oyuun se înclină politicos. Arrio mă trase spre scările care duceau la etaj, apoi deschise uşa unei camere aflate la capătul culoarului de la catul al doilea. Am intrat. El închise repede uşa în urma noastră şi zise:

-Camera asta este protejată, nimeni nu ne poate auzi aici. Ian a avut grijă de asta.

-Ce se întâmplă, am întrebat eu, neştiind ce să mai cred.

-Este mai rău decât am bănuit, spuse Arrio repede. Toţi ştiu despre tine.

Văzând expresia de groază de pe chipul meu se grăbi se adauge:

-Nu, nu! Ştiu doar despre argint, despre faptul că acum eşti, într-un fel, inclusă în lumea noastră. Eşti doar o curiozitate pentru ei. Voiam doar să îţi spun să ai grijă. Ştiu că am discutat în ultimele luni despre ce s-ar putea întâmpla în seara asta, dar te rog să ai grijă.”

logo-oana-2

Reclame