Cartea este disponibila pentru precomanda pe site-ul editurii Librex Publishing.

Pentru comenzi si informatii click aici.

Personaje fascinante, dialoguri spumoase, mister si legende stravechi, romantism si adrenalina la cote maxime, totul intr-o savuroasa poveste tesuta cu maiestrie pe granita subtire dintre real si fantastic.

Delicatese Literare

Seria Nemuritor este și va deveni odată cu următoarele volume un punct de referință în cadrul literaturii române contemporane având o tentă personală unică, de neegalat, bine conturată ca acțiune, grad ridicat de umor si un stil foarte atrăgător.

Recenzii carti bune

Să te pregăteşti pentru că vei intra prin efracție în castele, vei fugi de asasini şi vei râde din belşug, chiar şi în cele mai neobişnuite momente, sperând că totul se va rezolva, iar enigmele se vor elucida la final.

Simona Stoica

O.G. Arion reușește să ne încânte din nou! Într-o îmbinare de maestru între lumea fantastică diversificată și legendele scandinave care ne-au cucerit încă de la primul volum pornim intr-o călătorie contra cronometru pe viață și pe moarte, in care adrenalina este ingredientul de bază.

Just reading my books

În cărțile Oanei, misterul se simte ca la el acasă. Nici când ai ajuns aproape de final, acesta nu se lasă elucidat complet, provocându-te constant să-ți regândești scenariile imaginate pe mai departe.

 

Praf de stele